top of page

BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is erg populair, omdat je op een natuurlijke manier alle processen in de huid aan het werk zet. Je ziet al na één behandeling resultaat. 

De effecten van bindweefselmassage:

  • Verbetert je huidconditie;

  • Vermindert lijntjes en rimpels;

  • Verstevigd je huid door de aanmaak van collageen en elastine;

  • Vermindert onzuiverheden door de verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen;

  • Verbetert opname van je huidverzorgingsproducten;

  • Vermindert littekens;

  • Contourversteviging.

Bij een bindweefselmassage worden speciale huidtechnieken toegepast, met als doel om je huidconditie te verbeteren. Tijdens de massage worden de fabriekjes in je huid (fibroblasten) geprikkeld om weer collageen en elastine aan te maken. Collageen zorgt voor stevigheid en elastine voor de elastiteit in je huid. Ook wordt je doorbloeding gestimuleerd en worden onderhuidse verklevingen los gemasseerd. Hierdoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken en kunnen de afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Image by Rob Sarmiento

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen stenen van een huis. Het verbindt en geeft steun aan je organen, gewrichten en spieren. Ook leidt het bindweefsel bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt bindweefsel ons tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transporteren van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.

foto website 2.jpg

Hoe vaak moet ik een bindweefselmassage doen?

Bindweefselmassage is als een workout voor je huid. Hoe vaker je traint, des te meer resultaat. Om deze reden adviseer ik je een kuur aan van 8-10 behandelingen.

Ben je redelijk tevreden met je huid en wil je het graag zo houden dan adviseer ik je om elke maand een bindweefselmassage te ondergaan. Hierdoor houd je de huid los en soepel en voorkom je eventuele verklevingen, waardoor onder andere rimpels en lijntjes ontstaan.

rimpels_edited.jpg

Waarom zal ik een bindweefselmassage ondergaan?

Bindweefselmassage is een perfecte anti-aging behandeling! Ook wordt de massage vaak toegepast bij passieve acne, afwijkingen in de talgafscheiding, littekens en als voorbehandeling voor chirurgische ingrepen. Bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid er weer jong en fris uitziet.

BRAZILIAN BROWS

Hierbij wordt gebruik gemaakt van hennaverf. Het voordeel van hennaverf is dat je niet alleen de haren, maar ook de huid van de wenkbrauwen verft. 
Henna wenkbrauwen zorgen voor een volle look en het resultaat blijft tot wel 4 - 6 weken zichtbaar.
Kom voor meer informatie langs in de salon of stuur mij gerust een berichtje. 
bottom of page